Waarom ik verhuisd ben naar Spanje….

Waarom ik verhuisd ben naar Spanje….

Опыт | 5 апр 2016

Jacqueline van Beveren, Holland

Al jaren wilde ik mijn leven veranderen. Ik wilde eens écht ervaren hoe het is in een ander land te wonen. Altijd als ik op vakantie was geweest, wilde ik niet terug naar Nederland. Ookal had ik geweldig werk als leerkracht, toch wilde ik iets anders. Ik wilde ervaren hoe het echte leven was en waar zou ik dat beter kunnen doen dan in Spanje? Ik wilde niet langer wonen in een deel van de wereld met veel regen en grijze luchten. Ik wilde de zon in mijn leven.

Mijn kinderen waren nog jong, pas 5 en 6 jaar oud, de beste leeftijd om te emigreren. We ziijn 6 jaar geleden naar Spanje gekomen. Mijn kinderen gaan naar een normale Spaanse school en spreken beter Spaans dan Nederlands.

In Spanje is er meer kwaliteit van leven, beter eten, betere wijn en bovenal beter weer. Kinderen kunnen vaker buitenspelen dan in Nederland en er zijn niet zoveel avondvergaderingen als in Holland. Avonden en weekeinden zijn voor het gezin en de familie!

 

 

Jacqueline Holland

 

Spanjaarden zijn erg aardig en vriendelijk en waarderen het enorm als je hun taal spreekt (of dat probeert te doen). Als je meer Spanjaarden leert kennen, voel je je meer onderdeel van het land!

Hier heb je altijd 50 tinten blauw in plaats van 50 tinten grijs, zoals in Nederland. Nederland is leuk, maar om eerlijk te zijn, geef ik de voorkeur aan Spanje!

Подписывайтесь на нашу новостную рассылку


Комментарий


Нет комментариев для отображения на данный момент.

Отправьте нам свой комментарий


Be part of club for living

Информация о характеристиках недвижимости на этом сайте может быть ошибочной и не имеет договорного характера. Указанный метраж является приблизительным и может испытывать изменения по техническим причинам. Предложения могут быть изменены или отозваны без предварительного уведомления. Налоги и сборы не включены в стоимость.